PROXIMITAT

A prop teu, formem un equip humà dedicat a orientar-te i satisfer les necessitats de la teva empresa. Estem al teu costat des de l'inici del projecte fins a assolir amb èxit els teus objectius.

INNOVACIÓ

Innovació constant: estem sempre alerta al mercat tecnològic i la seva evolució per proporcionar les millors solucions per a cada cas. La formació i l'aprenentatge continu ens capaciten per abordar òptimament i amb eficiència cada desafiament que se'ns presenta.

qualitat

Garantim qualitat i eficàcia en els projectes que desenvolupem, aprofitant al màxim els recursos disponibles per satisfer plenament les teves necessitats. La millora contínua és la nostra principal aspiració.

SATISFACCIÓ

Satisfacció és la meta principal de la nostra tasca envers el client. Volem ser-hi per a tu sempre que ens necessitis, establint així una confiança mútua. La fidelitat amb clients que ens acompanyen fa molts anys és el nostre millor aval.

Ens especialitzem en enginyeria dedicada al desenvolupament de maquinària industrial personalitzada i sistemes automatitzats.

STIV

Més de 30 anys d’experiència al teu servei

PROJECTES STIV

ELS NOSTRES PROJECTES

Estacions de treball / Línia de muntatge / Estacions robotitzades / Rotatives / FMS

Notícies

Notícies destacades de STIV

DIRECCIÓ

Polígon Industrial Can Castells
Carrer Indústria 101, Nau E
08420 Canovelles, Barcelona

CONTACTE

T. 938 616 970 | F. 938 616 971
stiv@stiv.cat

PÀGINES

Copyright 2020 ® STIV – Serveis Tècnics Industrials del Vallès S.L. | All Rights Reserved

Centre de preferències de privadesa

Necessary

Advertising

Analytics

Other